Pocketfold trouwkaarten

Pocketfold trouwkaarten luxe trouwkaart

Pocketfold Trouwkaarten

Verstuur jullie trouwkaart met een luxe pocketfold envelop, bestaande uit een hoofdkaart met 2 of 3 inlegkaarten in verschillende formaten. Hierbij kan je denken aan een kaart voor de daggasten, avondgasten en routebeschrijving of rsvp. Jullie uitnodiging wordt dan echt een feestje om te versturen. Met een mooi lintje eromheen en bijvoorbeeld een takje lavendel wordt het een uniek geheel.

Unieke uitnodiging

Onze pocketfolds hebben een mooi formaat van 18 x 13 cm. De trouwkaart plak je aan de binnenzijde en aan de rechterzijde is er plaats voor de extra bijlagekaartjes. Elk trouwkaartje van onze collectie trouwkaarten kan vertaald worden naar een pocketfold uitnodiging in dezelfde stijl als uw gekozen trouwkaart. Mocht je een eigen idee hebben of een uniek ontwerp willen geen probleem! Stuur mij een mailtje en dan nemen we alles samen door.

Pocketfold trouwkaarten

Speciaal voor jullie huwelijk

Wat zit erin:
• Luxe pocketfold
• Hoofdkaart / trouwkaart
• 2 of 3 inlegkaarten

De pocketfold enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

tekst_pocketfold

De pocketfold enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, blauw, kraft, antraciet, zilver of goud. Mochten jullie een andere kleur wensen, neem dan contact met mij op.

Voordelen

PERSOONLIJKE SERVICE
UNIEKE ONTWERPEN
GRATIS DIGITALE PROEFDRUK
VEILIG BETALEN
GRATIS VERZENDING