Disclaimer

De inhoud van deze website alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Charlyfine is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Charlyfine kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Charlyfine is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Charlyfine garandeert dat de te leveren bestanden voldoen aan de normale eisen en normen welke aan deze producten worden gesteld. Charlyfine is niet verantwoordelijk voor beschadiging en/of vernieling, zoals bijvoorbeeld een virus of spam, tijdens de verzending.

Kleuren van afgebeelde artikelen in de online winkel kunnen enigzins afwijken van de daadwerkelijke kleuren. Charlyfine kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen van kleur, vorm of uitvoering van natuurlijke materialen bij bijvoorbeeld het drukwerk.

Verwijzingen naar andere sites doe ik enkel om jullie te helpen bij extra informatie. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites en/of bronnen.

Tot slot behoud ik het recht om informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.